La història de Construccions Ramon Crespo comença l'any 1970. En aquell moment Ramon Crespo i Llovera inicia l'empresa que avui dia ja dirigeix el seu fill Ramon Crespo i Obiols amb igual dedicació i coneixement.


En aquests més de quaranta anys la ciutat, la societat... han anat canviant i amb elles les necessitats constructives,però en aquest món es tracta sempre de donar solucions quan cal: de vegades resoldre problemes davant la necessitat o allò imprevist, de vegades la responsabilitat de donar forma a somnis, com una casa, la pròpia llar... o potser materialitzar un caprici: una piscina o una barbacoa al jardí. Tota feina, ja sigui petita o gran, d'obra nova o rehabilitació, a la llar o al treball, és tractada igual: amb la mateixa cura, amb la mateixa diligència, com si fos pròpia. L'equip humà de Construccions Ramon Crespo ha estat clau en tot aquest camí, així com els col·laboradors al llarg dels anys: tots plegats defugint bombolles immobiliàries i mercats embogits. La proximitat i confiança en la nostra professionalitat fa que puguem assessorar en la tria dels materials i les solucions a utilitzar.


La nostra força és i seguirà sent la seriositat i la feina ben feta.


I en aquesta història hi tenen una gran importància els nostres clients que ens han fet confiança tots aquests anys, i ens han permès arribar aquí contents, amb més ganes que mai d’assolir nous reptes. Ells, la seva satisfacció, ha estat la raó que ens ha fet alçar cada matí pensant que ho podíem fer bé i que ho podem continuar fent millor...


Ja fa més de 40 anys… i esperem que la història només hagi fet que començar.